TÉMÁK, Kategóriák

Javaslatok az AIDS gyógyszermentes kezeléséhez

609
HOZZÁSZÓLÁS:

Az AIDS az immunrendszert támadja meg, így a beteg szervezete nem tud küzdeni aimmunrendszer-immunvedelem-immunvalasz-01 vírusokkal, baktériumokkal szemben. Az AIDS első jele a kimerültség és a fogyás, a nyirokcsomók duzzadása ágyékban, nyakon és hónaljban.

Megjelenhetnek bőrbetegségek is, leginkább a szájpenész és a herpesz. Ennek a gyógyíthatatlan betegségnek az előrehaladtával tüdőgyulladás, alultápláltság és rosszindulatú daganatok fejlődnek ki a szervezetben.

Az AIDS-beteg, lényegesen gyorsabban kapja el a táplálékokkal terjedő baktériumos fertőzéseket, mint a sajtok, illetve pástétomokban lévő listeriosist. A rákok, osztrigák és kagylók ugyancsak okozhatnak fertőzéseket.

Természetes kezelési módok az AIDS kezelésére

Fokhagyma

Azon tanulmányok eredményei, amelyekben a fokhagymát az AIDS kezelésére próbálják használni, még csak előzetesek, de elgondolkodtatóak. Egy kísérlet során AlDS-es betegnél, akikkel 3 hónapon keresztül napi 1 gerezd fokhagymát etettek meg, az AIDS miatt legyengült immunrendszer működésében jelentős javulást tapasztaltak. A kísérlet ideje alatt a krónikus herpeszsebek 2 betegnél megszűntek, míg másik kettőnél a tartós hasmenés (általános AIDS-tünet) szintén enyhült.

Orbáncfű

A növényi gyógyászat az orbáncfüvet több mint 2000 éve használja, elsősorban gyors sebgyógyító hatása miatt. Hogy a növény az immunrendszerre is serkentő hatással lehet, az csak az utóbbi idők során sikerült feltárni. A gyógynövény vélhetőleg legizgalmasabb lehetséges hatását 1988-ban fedezték fel a New York-i egyetemen. Nevezetesen azt, hogy a növény drámai hatással van egy víruscsalád tagjaira, többek között az emberi immunhiány vírusára, a HIV-re.

Közismert, hogy a vírus a szerzett immunhiányos tünetegyüttes, az AIDS kórokozója. A felfedezés óta jó pár AIDS-ben szenvedő beteg pozitív eredményekről számolt be. Az AIDS-kezelés érdekében szerezzünk be orbáncfű kivonatot, majd kezdjük el rendszeresen használni.

Kókusz

A kókuszban előforduló telített zsírsavak, döntően középláncúak. A középláncú trigliceridek fiziológiája és biokémiája nagyon különbözik a hosszú láncú telített zsírsavakétól. Először is könnyebben történik az anyagcseréjük. Tesztek kimutatták, hogy azon AIDS-betegeknél, akik a krónikus hasmenéstől illetve rossz zsírfelszívódástól és súlyvesztéstől szenvednek, jelentős jobbulást érnek el a betegséggel szemben, ha 15 héten át napi rendszerességgel, középláncú triglicerideket fogyasztanak.

AIDS betegség esetén tilos fogyasztani:

Tea, kávé, kóla, alkohol, tojás, mosatlan élelmiszerek, húspástétomok, pasztőrözetlen tejtermékek.

609
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

TÉMÁK, Kategóriák

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]